Kookworkshops

Individuele kookworkshops

Eén keer per maand organiseren wij een individuele kookworkshop. Hiervoor kunt u zich alleen, met z’n tweeën of met een klein groepje inschrijven. De thema’s verschillen per maand en er wordt gekookt met producten uit eigen kas die op dat moment oogstbaar zijn. Met vegetariërs en mensen met voedselallergiën wordt te allen tijde rekening gehouden.

De prijs van de kookworkshop hangt af van het thema en is wisselend. Zo is er voor elk wat wils! Vanwege de gemêlleerde samenstelling van deze groepen zijn deze avonden altijd zeer gezellig!

 

Hieronder vindt u de kookworkshop-agenda t/m december 2019

Woensdag 3 juli, 19.30 uur
BBQ/Buitenkoken-workshop
Prijs: € 39,50 p.p.

Woensdag 28 augustus, 19.30 uur
Griekse kookworkshop
Prijs: € 39,50 p.p.

Dinsdag 10 september, 19.30 uur
Co-fire buitenkoken kookworkshop (nieuw!)
Prijs: € 39,50 p.p.

Dinsdag 17 september, 19.30 uur
Thaise Kookworkshop
Prijs: € 41,50 p.p.

Dinsdag 15 oktober, 19.30 uur
Kookworkshop: Proef het najaar! 4-gangen menu met Vergeten groenten van eigen land!
Prijs: € 41,50 per persoon

Maandag 18 november,  19.30 uur
Masterclass-kookworkshop o.l.v. Tom Lamers van Sterrenrestaurant De Kromme Dissel
Prijs: € 47,50 p.p.

Dinsdag 10 december, 19.30 uur
Kookworkshop Sprankelende Kerst, 3-gangen diner
Prijs: € 39,50 p.p.

Woensdag 11 december, 19.30 uur
Kerst-kookworkshop, 4-gangen diner
€ 45,00 p.p.

 

Opgave voor de individuele kookworkshops uit onze agenda kan via ons contactformulier of telefonisch. Ons telefoonnummer is 0316-330718. Natuurlijk kunt u ook onze winkel bezoeken om u aan te melden. Kunt u gelijk de gezellige kookstudio zien!

De genoemde prijzen zijn inclusief één kopje koffie of thee bij ontvangst. Genuttigde dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Heeft u een voedselallergie of bent u vegetariër? Geef het aan ons door! Wij houden er ten allen tijde rekening mee.

Bovengenoemde kookworkshops en bijbehorende prijzen zijn speciaal voor de individuele avonden. Kookworkshops en prijzen voor groepen op aanvraag of kijk op kookworkshops voor groepen.

Tip! Geef eens een kookworkshop cadeau voor een verjaardag, jubileum, Kerst etc. Bij ons zijn zowel algemene cadeaubonnen als kookworkshop-cadeaubonnen op maat verkrijgbaar.

Voorwaarden
Aanmelding voor een kookworkshop of live-cooking evenement kan zowel telefonisch, via de mail of in onze winkel plaatsvinden. Na aanmelding krijgt u een reserveringsbevestiging via de mail van ons met de betaalgegevens. De kookworkshop of deelname aan een live-cooking evenement,  dient u vooraf te voldoen. U kunt het bedrag overmaken op ons bankrekeningnummer NL55RABO0315403489 onder vermelding van datum van de kookworkshop/live-cooking evenement en uw naam. Ook kunt u het bedrag contant of via pin voldoen in onze winkel. Na ontvangst van de betaling is de boeking definitief.

Indien u verhinderd bent voor de kookworkshop of een live-cooking evenement kunt u een vervanger opgeven. Het is niet mogelijk om een definitief geboekte kookworkshop te verplaatsen naar een andere datum. Vanwege de vele boekingen die ruim van tevoren plaatsvinden, hechten wij sterk aan bovengenoemde voorwaarden. We gaan ervan uit dat u bij uw boeking hiervan op de hoogte bent en vertrouwen op uw begrip voor dit reglement.