Kookworkshops

Individuele kookworkshops

Eén keer per maand organiseren wij een individuele kookworkshop. Hiervoor kunt u zich alleen, met z’n tweeën of met een klein groepje inschrijven. De thema’s verschillen per maand en er wordt gekookt met producten uit eigen kas die op dat moment oogstbaar zijn. Met vegetariërs en mensen met voedselallergiën wordt te allen tijde rekening gehouden.

De prijs van de kookworkshop hangt af van het thema en is wisselend. Zo is er voor elk wat wils! Vanwege de gemêlleerde samenstelling van deze groepen zijn deze avonden altijd zeer gezellig!

 

Hieronder vindt u de kookworkshop-agenda t/m juni 2021

Dinsdag 16 maart 2021,  19.30 uur
Kookworkshop Proef het voorjaar! 4-gangen menu met Vergeten groenten van eigen land!
Prijs: € 45,00 p.p.
Geannuleerd i.v.m. Corona

Woensdag 24 maart 2021, 19.30 uur
Kookworkshop Proef het voorjaar! 4-gangen menu met Vergeten groenten van eigen land!
Prijs: € 45,00 p.p.
Geannuleerd i.v.m. Corona

Woensdag 14 april 2021, 19.30 uur 
Italiaanse kookworkshop  
Prijs € 45,00 p.p.
Geannuleerd i.v.m. Corona

Dinsdag 11 mei 2021, 19.30 uur
BBQ/Buitenkoken kookworkshop
Prijs: € 42,50 p.p.

Woensdag 16 juni 2021, 19.30 uur
Marokkaanse kookworkshop
Prijs: € 40,00 p.p.

Donderdag 17 juni 2021, 19.30 uur 

Italiaanse kookworkshop  
Prijs € 45,00 p.p.

Opgave voor de individuele kookworkshops uit onze agenda kan via ons contactformulier of telefonisch. Ons telefoonnummer is 0316-330718. Natuurlijk kunt u ook onze winkel bezoeken om u aan te melden. Kunt u gelijk de gezellige kookstudio zien!

De genoemde prijzen zijn inclusief één kopje koffie of thee bij ontvangst. Genuttigde dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Heeft u een voedselallergie of bent u vegetariër? Geef het aan ons door! Wij houden er ten allen tijde rekening mee.

Bovengenoemde kookworkshops en bijbehorende prijzen zijn speciaal voor de individuele avonden. Kookworkshops en prijzen voor groepen op aanvraag of kijk op kookworkshops voor groepen.

Tip! Geef eens een kookworkshop cadeau voor een verjaardag, jubileum, Kerst etc. Bij ons zijn zowel algemene cadeaubonnen als kookworkshop-cadeaubonnen op maat verkrijgbaar.

Voorwaarden
Aanmelding voor een kookworkshop, kookcursus of live-cooking evenement kan telefonisch, via de mail of in onze winkel plaatsvinden. Na aanmelding krijgt u een boekingsbevestiging via de mail van ons, met de betaalgegevens. De betaling van de kookworkshop, kookcursus of live-cooking evenement,  dient vooraf plaats te vinden. U kunt het bedrag overmaken op ons bankrekeningnummer NL55RABO0315403489 onder vermelding van uw naam en het kenmerk dat in de boekingsbevestiging vermeld staat. Ook kunt u het bedrag contant of via pin voldoen in onze winkel. Na ontvangst van de betaling is de boeking definitief.

Indien u verhinderd bent voor de kookworkshop, kookcursus of een live-cooking evenement kunt u een vervanger opgeven. Het is niet mogelijk om een definitief geboekte kookworkshop, kookcursus of live-cooking evenement te verplaatsen naar een andere datum. Verplaatsing van een definitieve boeking, wordt gezien als een annulering. Vanwege de vele boekingen die ruim van tevoren plaatsvinden, hechten wij sterk aan bovengenoemde voorwaarden. We gaan ervan uit dat u bij uw boeking hiervan op de hoogte bent en vertrouwen op uw begrip voor dit reglement.  

De Groene Schuur
kookworkshop live