Kookworkshops

Kookworkshops voor groepen

Als u met een eigen groep mensen een kookworkshop wilt volgen, kan dat op een datum en tijdstip dat het beste uitkomt. Kan zowel overdag als ’s avonds. De kookworkshop vindt plaats in de ruime, gezellige kookstudio in de kas, met het uitzicht op alles wat groeit en bloeit. Deze ruimte is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Op verzoek kan de kookworkshop ook in de kleinere workshopruimte plaatsvinden, bijvoorbeeld bij hele kleine groepjes.

U kunt kiezen uit 16 verschillende kookworkshops te weten:
Keniaans, Pakistaans, Surinaams, Marokkaans, Irakees, Balkan, Grieks, Indisch, Thais, Chinees, Vietnamees, Japans, Modern Aziatisch (combi van drie Aziatische landen), Frans, Italiaans, Spaanse Tapas, Portugees, koken met Vergeten groenten.

Alle kookworkshops staan garant voor een gezellig samenzijn, gezamenlijk het eten bereiden onder genot van een lekker drankje en daarna gezellig tafelen. Na afloop krijgt iederéén de recepturen mee naar huis.

Een kookworkshop kost vanaf € 27,50 per persoon (inclusief btw). Deze prijs is inclusief alle ingrediënten en één kopje koffie of thee bij ontvangst. Genuttigde dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Tijdens de kookworkshop zijn er diverse vruchtensappen, frisdranken, wijn en bier beschikbaar.

Met vegetariërs en mensen met voedselallergiën wordt ten allen tijden rekening gehouden.   

De kookworkshops zijn uitermate goed te combineren met een excursie of een creatieve workshop, in een samengesteld arrangement. Zeer geschikt voor bedrijfs-, familie-, en vriendinnenuitjes, vrijgezellenfeestjes etc. Voor meer informatie hierover kunt u gaan naar de pagina arrangementen op deze site. 

Indien u alleen, met z’n tweeën of met een klein groepje een kookworkshop wilt doen dan kunt u zich inschrijven voor een individuele kookworkshop

Zakelijk
In onze kookstudio zijn alle audiovisuele apparatuur aanwezig zoals een geluidsinstallatie, microfoons, groot flatscreen en projectiescherm. U kunt bij ons terecht voor vergaderingen, trainingen of teambuilding, al dan niet in combinatie met bijvoorbeeld een kookworkshop, een lunch of een streek-lunchbuffet. Door de unieke locatie tussen “het groen” komen mensen bij ons altijd in een ontspannen en relaxte mood, waardoor het beste in één ieder naar boven komt.

De Groene Schuur
kookworkshop live