Lunch

Wij verzorgen graag een lunch voor u! Er zijn verschillende mogelijkheden en de lunch wordt geheel op uw wensen afgestemd. U bent altijd met uw groep exclusief bij ons op locatie.

Er is al een lunch te boeken bij ons voor € 10,50 per persoon. Deze lunch bestaat uit 2 broodjes en 1 krentenbol per persoon, met daarbij koffie/thee of melk. De broodjes worden rijkelijk belegd met verschillende soorten vleeswaren en kaas en worden opgediend op schalen met daarbij tomaatjes, komkommertjes, sla, verse kruiden etc. om uw broodjes extra mee te beleggen. U kunt de lunch eventueel uitbreiden met een kop huisgemaakte groentesoep (€ 3,95) en/of fruit (€ 0,75 per stuk) Deze lunch is bijvoorbeeld leuk te combineren met een excursie of het Oude gereedschappen spel

Streeklunch-buffet met excursie
Lekker lunchen met ambachtelijke producten uit eigen streek in combinatie met een excursie? Dan is het streeklunchbuffet iets voor u! U wordt dan ontvangen met een kopje koffie/thee en een plak honingkoek. Aansluitend volgt er een interessante, leerzame en unieke uitleg over Tropische groenten, Vergeten groenten, pepers etc. waarbij u de producten kunt zien, voelen en proeven. Er wordt uitleg gegeven over verschillende smaken, gezonde voeding, toepassing van producten etc. Er komen producten voorbij die u nog nooit gezien heeft. Aansluitend volgt er een rondgang door onze kassen waar al deze groenten groeien en bloeien.    

Bij terugkomst in de kookstudio gaat u genieten van het streeklunchbuffet. Tijdens deze lunch is onbeperkt beschikbaar:

  • huisgemaakte groentesoep met Oud-Hollandse vergeten groenten
  • mooie ambachtelijke broodsoorten met verschillende soorten beleg zoals: diverse vleeswaren (ambachtelijke boerenmetworst, ham en rosbief), boerenkaas en huigemaakte jam, chutney en pesto.
  • koffie, thee, verschillende soorten biologische vruchtensappen en heerlijke gezonde buffelmelk
  • verschillende soorten fruit

Prijs onbeperkt streeklunch-buffet: € 29,50 per persoon (inclusief excursie) Duur: 2½ – 3 uur inclusief excursie.

Arrangement Pure Ontdekking
Wilt u toch zelf gaan koken en een actiever lunch-arrangement? Dan is arrangement Pure Ontdekking iets voor u! U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en een plak honingkoek in onze kookstudio. Daarna volgt er een interessante, leerzame en unieke uitleg over tropische groenten, vergeten groenten, pepers etc. waarbij u de producten kunt zien, voelen en proeven. Aansluitend volgt er een rondgang door onze  kassen, waar deze groenten gekweekt worden. Ook hier wordt er weer volop geproefd.

Bij terugkomst in de kookstudio gaat u gezamenlijk aan de slag met het maken van een heerlijke gevulde groentesoep met ± 20 verschillende ingrediënten waaronder diverse vergeten groenten en verse kruiden. Ook worden de verschillende ingrediënten van een broodje gezond klaargemaakt. De benodigde slasoorten en verse kruiden hiervoor worden vaak nog door u zelf geoogst tijdens de excursie.

Aansluitend wordt er gezellig getafeld onder genot van een lekker drankje naar keuze. De soep mag meerdere malen worden opgeschept wat het tot een maaltijdsoep maakt en iedereen mag zijn/haar eigen broodje gezond samenstellen. Dit arrangement duurt in totaal  ± 3 uur en kost € 27,50 per persoon inclusief soep, broodje gezond en excursie.

Het is mogelijk om dit arrangement uit te breiden met meerdere broodsoorten en extra beleg zoals verschillende kaassoorten, vleeswaren, en huisgemaakte jam en chutneys (uitbreiding 1) en/of een nagerecht die u ook zelf maakt tijdens de kookworkshop (uitbreiding 2). Het arrangement kost € 31,50 per persoon inclusief uitbreiding 1 of 2 en € 33,50 per persoon inclusief beide uitbreidingen.

Kookworkshop Indische lunch
Wilt u lekker actief aan de slag en een complete lunch zelf bereiden tijdens een kookworkshop? Kies dan voor kookworkshop Indische lunch. U gaat gezamenlijk onzer begeleiding van de koks diverse heerlijke gerechten bereiden te weten: Tapas gado gado loempiaatjes met saus, een heerlijke Indische soto ajam als maaltijdsoep (kippensoep met ingrediënten als buffet zodat iedereen zelf kan toevoegen wat hij of zij lekker vind), kip goreng borrelpootjes en als nagerecht cocospannenkoekjes met ijs en diverse soorten fruit met heerlijke vruchtensaus (roedjak). Deze kookworkshop kost € 37,50 per persoon inclusief een kopje koffie/thee bij ontvangst. Na het koken wordt er gezellig getafeld en na afloop krijgt u de recepturen mee naar huis. Deze kookworkshop is goed te combineren met een excursie. Voor kookworkshops waarin u een compleet diner bereid kunt u kijken op de pagina kookworkshops. 

Bovengenoemde prijzen gelden bij deelname van minimaal 10 personen. Prijzen voor kleinere groepen op aanvraag. Genuttigde dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Btw is bij alle genoemde prijzen inbegrepen.

De Groene Schuur
kookworkshop live