Catering Groessen Arnhem

 

Catering  

Iets te vieren met een hapje? 

U kunt bij ons terecht voor catering van verschillende soorten hapjes voor bijvoorbeeld: opening van de zaak, receptie, jubileum of voor een verjaardag.

Geen standaard hapjes, maar heerlijke gezonde producten veelal van eigen kwekerij en net even wat anders! Desgewenst kunnen wij ook heerlijke gezonde vruchtensappen in diverse smaken voor u erbij verzorgen.

De hapjes bestaan bijvoorbeeld uit:

  • Zoete pepertjes, komkommertjes en tomaatjes, gevuld met bieslook-roomkaas en huisgemaakte pesto.
  • Plakjes streepjesbiet, mini-komkommer, bleekselderij enz. met huisgemaakte dipper van Turkse yoghurt en verse kruiden.
  • Stokbroodjes met huisgemaakte jam, chutney en pesto.
  • Schaal met seizoensfruit, feestelijk opgemaakt met diverse eetbare bloemen.

De hapjes worden mooi opgemaakt op schalen, en worden op de door u gewenste plaats en tijdstip bezorgd. De opmaak en samenstelling van de schalen is afhankelijk van het seizoen, maar zal het hele jaar door prima verzorgd en zeer smaakvol zijn. Desgewenst verzorgen wij voor u een proeverij op locatie erbij, met uitleg over alle producten die op de schalen liggen en meer………..

Voor informatie over het bovenstaande of een geheel vrijblijvende offerte, kunt u ons bellen op 0316-330718 of een mail sturen via ons contactformulier.

 

De Groene Schuur
kookworkshop live