Op een zeer speciale idyllische locatie gaan we u laten genieten!

Ambacht Aandacht & Achterhoek + Liemers is de triple A visie van chef kok Bjorn Massop van Hotel Villa Ruimzicht. Als aanhanger van het ‘boer tot bord’ idee kookt ‘Bjorn het liefst met producten van eigen bodem. Na een bijzondere klik bij zijn bezoek aan Sterren Koken in de Kas hebben Ferdinand en Anja Eeuwes van De Groene Schuur  hem uitgenodigd om gastkok te zijn    bij deze leerzame en vooral gezellige afsluiting van het wild seizoen!

Bij De Groene Schuur worden o.a. Tropische- en Vergeten groenten, pepers en pompoenen geteeld. In deze mooie landelijke en rustgevende omgeving kunt u op 27 januari komen genieten. Tussen 13.00 en 13.30 uur ontvangen we u met een glas bubbels en een amuse in de kookstudio in de kas.

Vanaf daar begeleidt Ferdinand u door de kassen waar u onderweg voelt, ruikt en ziet wat er groeit en bloeit en waar hij zijn vakmanschap met u deelt. Bjorn zal u onderweg  verrassen met diverse culinaire hoogstandjes en ondertussen zal het jagersgilde het geheel begeleiden op de jagershoorn en vertellen over de jacht in Nederland waarbij ook de rol van de jachthond wordt getoond.  

                     Live cooking vijf gangen walking lunch € 59,50 p.p.
    (inclusief wijnarrangement, water, bokbier, non-alcoholisch en afsluitend koffieservies)
 

 Aanmelden via De Groene Schuur via mail:info@degroeneschuur.nl of telefonisch 0316-330718.
                        De Groene Schuur is gevestigd aan de Lijkweg 9B te Groessen