Kookcursussen

Kookcursus voor beginners (basis-kookcursus)
Tijdens deze cursus leert u alle technieken zoals snijden, bakken, kooktijden, hygiëne, bord opmaken enz. Ook leert u hoe u gemakkelijk iedere dag een gezonde maaltijd op tafel kunt zetten. Het is een totale cursus van voorgerecht tot en met nagerecht, van soepen tot sauzen enz. Alles wordt bereid met verse producten uit onze eigen kwekerij. Na het koken wordt er gezellig samen getafeld onder genot van een lekker drankje.  

De beginnerscursus bestaat uit 4 leerzame, smakelijke en gezellige avonden. Tijd: 19.00 – 22.00 uur. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Kosten voor de hele cursus: € 165,00 inclusief gebruik van alle producten, materialen en recepturen.

Aanmelden kookcursus voor beginners
I.v.m. de verplichte sluiting van de  horeca i.v.m. Corona, is onze kookstudio op dit moment gesloten en is de kookcursus die was ingepland in januari/februari 2021 geannuleerd. We gaan 4 nieuwe data voor de kookcursus voor beginners inplannen, zodra de horeca en dus ook onze kookstudio weer open mag. Tot die tijd kunt u een mail sturen via ons contactformulier en daarbij uw belangstelling aangeven. U krijgt een mail van ons als de nieuwe data zijn ingepland.      

Daarna kunt u zich aanmelden en krijgt u een bevestiging terug met daarbij het rekeningnummer waarop u het cursusgeld kunt overmaken. Na ontvangst van het cursusgeld is uw inschrijving definitief.

Kookcursus voor gevorderden (vervolg-kookcursus)
Kunt u redelijk tot goed koken maar wilt u zich verder verdiepen in productgebruik, smaken en verschillende kooktechnieken? Dan is deze cursus zeer geschikt voor u! Bij deze cursus gaan we dieper in op de kooktechnieken, productgebruik en het combineren van smaken. Tijdens de eerste les gaan we inventariseren wat iedereen al kan en wil leren en wordt de cursus verder opgebouwd. Zo krijgt iedereen maatwerk en is de cursus voor iedereen erg leerzaam.

De cursus is volledig praktijkgericht. Alle verschillende apparatuur is in onze kookstudio aanwezig. Het productgebruik zal exclusiever zijn dan bij de beginnerscursus. Na afloop van elke avond wordt er gezellig getafeld.

De vervolgcursus bestaat uit 4 gezellige avonden met mooie gerechten. Tijd: 19.00 – 22.00 uur. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Kosten voor de hele cursus: € 175,00 inclusief gebruik van alle producten en materialen.   

Aanmelden kookcursus voor gevorderden
Op dit moment staat er geen kookcursus voor gevorderden ingepland. U kunt zich aanmelden via ons contactformulier en daarbij uw belangstelling aangeven. Indien er voldoende deelnemers zijn aangemeld, gaan wij de cursus inplannen en krijgt u een mail van ons met de data. Naar aanleiding van deze mail kunt u zich definitief aanmelden en krijgt u een bevestiging terug met daarbij het rekeningnummer waarop u het cursusgeld kunt overmaken. Na ontvangst van het cursusgeld is uw inschrijving definitief. 

Kookworkshops
Wilt u een leuke, leerzame en gezellige eenmalige kooksessie volgen bij ons, dan kunt u zich inschrijven voor een individuele kookworkshop. Elke maand wordt er een individuele kookworkshop ingepland met steeds een ander thema. Indien u een eigen groep heeft waarmee u een kookworkshop wilt doen, dan kunt u bij ons een datum en tijdstip inplannen die u het beste uitkomt, en u mag zelf het gewenst thema uitkiezen.   

De Groene Schuur
kookworkshop live