Kookcursussen

Kookcursus voor beginners (basis-kookcursus)
Tijdens deze cursus leert u alle technieken zoals snijden, bakken, kooktijden, hygiëne, bord opmaken enz. Ook leert u hoe u gemakkelijk iedere dag een gezonde maaltijd op tafel kunt zetten. Het is een totale cursus van voorgerecht tot en met nagerecht, van soepen tot sauzen enz. Alles wordt bereid met verse producten uit onze eigen kwekerij. Veel producten worden tijdens het koken door de deelnemers zelf geoogst, Na afloop van elke avond worden de maaltijden gezellig gezamenlijk genuttigd.

De beginnerscursus bestaat uit 4 leerzame, smakelijke en gezellige avonden. Tijd: 19.00 – 22.00 uur. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Kosten voor de hele cursus: € 165,00 inclusief gebruik van alle producten en materialen.

Aanmelden kookcursus voor beginners
De cursus is ingepland op de volgende 4 avonden: 
Dinsdag 12 januari 2021 (vervallen, zie hieronder)
Dinsdag 19 januari 2021 (vervallen, zie hieronder)
Dinsdag 26 januari 2021 (vervallen, zie hieronder)
Dinsdag 9 februari 2021  (vervallen, zie hieronder)

I.v.m. de verplichte sluiting van de  horeca i.v.m. Corona, is onze kookstudio in ieder geval gesloten tot 9 februari 2021. We gaan 4 nieuwe data voor de kookcursus voor beginners inplannen, zodra de horeca en dus ook onze kookstudio weer open mag. Tot die tijd kunt u een mail sturen via ons contactformulier en daarbij uw belangstelling aangeven. U krijgt dan bericht van ons als de nieuwe data zijn ingepland.      

Daarna kunt u zich aanmelden en krijgt u een bevestiging terug met daarbij het rekeningnummer waarop u het cursusgeld kunt overmaken. Na ontvangst van het cursusgeld is uw inschrijving definitief.

Kookcursus voor gevorderden (vervolg-kookcursus)
De cursus voor gevorderden sluit naadloos aan op de beginnerscursus, dus u kunt makkelijk ”doorstromen”. Kunt u redelijk tot goed koken maar wilt u zich verder verdiepen in productgebruik, smaken en verschillende kooktechnieken? Dan is deze cursus zeer geschikt voor u! Tijdens deze cursus gaan we dieper in op de kooktechnieken, productgebruik en het combineren van smaken. Zo komt het gebruik van de stoomoven, inductie, wok etc. aan de orde. Voor één ieder dus erg leerzaam.

De cursus is volledig praktijkgericht. Alle verschillende apparatuur is in onze kookstudio aanwezig. Het productgebruik zal exclusiever zijn dan bij de beginnerscursus. Na afloop van elke avond wordt er gezellig getafeld.

De vervolgcursus bestaat uit 4 gezellige avonden met mooie gerechten. Tijd: 19.00 – 22.00 uur. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Kosten voor de hele cursus: € 175,00 inclusief gebruik van alle producten en materialen.   

Aanmelden kookcursus voor gevorderden
Op dit moment staat er geen kookcursus voor gevorderden ingepland. U kunt zich aanmelden via ons contactformulier en daarbij uw belangstelling aangeven. Indien er voldoende deelnemers zijn aangemeld, gaan wij de cursus inplannen en krijgt u een mail van ons met de data. Naar aanleiding van deze mail kunt u zich definitief aanmelden en krijgt u een bevestiging terug met daarbij het rekeningnummer waarop u het cursusgeld kunt overmaken. Na ontvangst van het cursusgeld is uw inschrijving definitief. 

Beginner of gevorderd?
Mocht u twijfelen bij welke cursus u het beste kunt inschrijven, dan kunnen wij u daarover geheel vrijblijvend adviseren. U kunt ons daarvoor bellen op: 0316-330718. Natuurlijk kunt u ook tijdens de openingstijden van onze winkel naar ons toe komen voor informatie. Kunt u meteen de kookstudio zien!

Kookworkshops
Mocht u een leuke, leerzame en gezellige eenmalige kooksessie willen volgen bij ons, dan kunt u zich inschrijven voor een kookworkshop. Elke maand wordt er een kookworkshop ingepland met steeds een ander thema. Ga naar de individuele kookworkshopagenda voor meer informatie. Hier vind u ook onze Voorwaarden. 

 

De Groene Schuur
kookworkshop live