Gezond het school jaar door!

Diëtiste en kookstudio slaan de handen ineen!

In één middag meer weten over gezond eten en dit ook nog op een leuke manier in de praktijk brengen?  Schrijf uw kind dan samen met u zelf in voor het speciale kookworkshop arrangement: Gezond het schooljaar door!

Voor wie?    
– Kinderen met overgewicht of neiging tot te zwaar worden in de leeftijd van 6 – 14 jaar
– Moeilijke eters
– En één van de ouders/verzorgers!

Waar?           
De Groene Schuur, Lijkweg 9B in Groessen

Wanneer?   
Woensdag 6 maart van 14.30 – 18.30 uur

Wilt u meer te weten komen over hoe u uw kind kunt helpen om gezond en lekker te eten, het gewicht beter in controle te houden en meer plezier te laten krijgen in gezond eten? Meld u dan nu aan! Het arrangement wordt begeleid door diëtiste Muriel Langedijk en Ferdinand Eeuwes van De Groene Schuur.

U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee/limonade in de kookstudio van De Groene Schuur. Aansluitend volgt er een levendige uitleg over de vele verschillende overheerlijke groenten en fruit, verschillende smaken en gezonde voeding. We laten vele producten proeven en u leert smaken te combineren. U zult er versteld van staan hoeveel uw kind zal proeven! U krijgt als ouder/verzorger informatie over een gezonde leefstijl voor het gezin en tips rondom het verminderen van overgewicht. Ook kunt u vragen stellen omtrent bijvoorbeeld allergiën, hoe u hier in het dagelijks leven makkelijk mee om kunt gaan door andere producten te leren kennen.

Er volgt een rondleiding door de kassen waar u ook weer allerlei lekkere dingen proeft en meer komt te weten over smaak en gezond eten.

Bij terugkomst in de kookstudio gaat u, onder begeleiding gezamenlijk aan de slag met het bereiden van een heerlijke 3-gangen maaltijd. Aansluitend wordt er gezellig gezamenlijk gegeten wat we hebben gemaakt en u krijgt de recepturen met tips rondom gezond eten en bewegen mee naar huis.   

Wat kost het?  
Deze middag kost slechts 10 euro per persoon. Dit arrangement wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de Gemeente Duiven.

Aanmelden bij De Groene Schuur via ons contactformulier of telefonisch: 0316-330718

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reageer snel!

Diëtiste Muriel Langedijk en Ferdinand Eeuwes in de kookstudio van De Groene Schuur.