Koken op buitenkeukens

Het hele jaar door kunt u bij ons een “Buiten koken” kookworkshop boeken. U leert tijdens deze kookworkshops hoe u uw eigen buiten koken uitrusting optimaal kunt gebruiken, en hoe u een heerlijke gezonde maaltijd kunt maken met verschillende soorten (tropische)groenten en een lekker stukje vlees. U leert verschillende soorten sauzen en pesto’s te maken met verse kruiden en een heerlijke gezonde salade maakt altijd deel uit van de maaltijd. U maakt kennis met verschillende manieren van buiten koken met verschillende apparaten zoals de Dutch Oven, de Cobb, de BBQ, The Black Egg, Co-Fire Grillring enz. U leert daardoor roken, grillen, bakken, koken zowel op kolen, houtvuur, als op gas.  

Wij hebben verschillende locaties binnen ons bedrijf waar we buiten koken kookworkshops organiseren. Bijvoorbeeld in de kruidentuin, de binnentuin in de kas, op ons boerenerf  of strandplaats  in de kas,  of buiten op het land. U bent bij ons dus niet afhankelijk van het weer als u bij ons een buiten-koken workshop boekt! In overleg kunt u bepalen waar de buiten koken workshop plaatsvindt. In al deze ruimtes hangt een unieke sfeer doordat u letterlijk tussen de planten zit. U snuift, terwijl u zit te eten, de heerlijke geuren van de verse kruiden om u heen op. Het geeft een beetje het gevoel in het buitenland te zijn, hebben we al eens van enthousiaste kokers gehoord. 

Deze kookworkshops zijn tevens te combineren met de andere activiteiten binnen ons bedrijf zoals een ecxursie of een creatieve workshop 

Individuele BBQ/Buitenkoken-workshops 2021!

Donderdag 13 mei 2021 19.30 uur: BBQ/Buitenkoken kookworkshop 

U kunt alleen, met z’n twee├źn of met een klein groepje voor bovenstaande workshop inschrijven. Na afloop krijgt u alle recepturen mee naar huis. Wilt u zich aanmelden voor deze unieke, gezellige en smaakvolle workshop? Stuur dan een mail via ons contactformulier of bel 0316-330718.

Voor de workshopagenda van de overige individuele kookworkshops kunt u kijken op de pagina: individele kookworkshops

Het is ook mogelijk om met een eigen groep een BBQ/Buitenkoken workshop in te plannen op een datum en tijd die u het beste uit komt! Uitermate geschikt voor familie-, vrienden-, en bedrijfsuitjes. Prijzen voor groepen op aanvraag via ons contactformulier

De Groene Schuur
kookworkshop live